ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 285

OPIS ODCINKA

W kolejnym odcinku Ewa przyrządzi polędwiczkę wieprzową na purée z ziemniaków i brokułów, a jako dodatek poda modrą kapustę. Deser będzie pełen sezonowych owoców – Ewa upiecze ciasto z jabłkami i musem śliwkowym.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Polędwiczka z kwiatami begonii

Mięso oczyścić z błon i obkroić. Wszystkie przyprawy rozgnieść w moździerzu...

Puree z ziemniaków i brokułów

Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i podgotować w osolonym wrzątku...

Modra kapusta z żurawiną

Kapustę poszatkować, przełożyć do garnka z grubym dnem, podlać wodą...

Fantazja śliwkowo-jabłkowa

Jajka wybić do miski, posolić i zacząć ubijać. Stopniowo dodać cukier...

Wróć do listy odcinków