ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 176

OPIS ODCINKA

Święta zbliżają się wielkimi krokami, dlatego Ewa Wachowicz już dziś proponuje zastanowić się nad świątecznym menu. W tym odcinku przygotuje filety z pstrąga pod kartoflem, do tego szpinak z serem gorgonzola. A na deser jedno z najbardziej bożonarodzeniowych ciast, piernik.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Pstrąg pod kartoflem

Pstrąga wypatroszyć, odciąć ogon i głowę - tuż za skrzelami. Naciąć na grzbiecie (wzd ...

Piernik na piwie

Masło utrzeć z cukrem. Dodać żółtka - po jednym. Dokładnie zmiksować. Naprzemiennie d ...

Wróć do listy odcinków