Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Hiszpan w szkle

Opis przygotowania

Do pucharków pokruszyć bezy. Na bezy dać śmietanę, ubitą z cukrem waniliowym. Na bitą śmietanę pokrojone truskawki. Następnie znowu pokruszone bezy i bitą śmietanę. Udekorować truskawkami i tartą czekoladą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 218
Ewa gotuje - odc. nr 218

Ostatnio w naszych mediach sporo było hałasu w związku z wędzeniem wędlin....

 

Podobne przepisy

Miodownik z budyniem orzechowym

Z myślą o zbliżających się świętach...

Ciasto ryżowe z pomarańczami

Deserowa wariacja na temat risotto...

Ule

Przygotować nadzienie. Masło utrzeć z cukrem pudrem, dolać spirytus (wedle uznania), ...

Bezy z bitą śmietaną i owocami

W stylu Pavlovej;-)

Wróć do listy przepisów