Do karafki z wodą wrzucić 2 pokrojone w grube plastry ogórki. Dodać sok z połowy limonki. Resztę obrać ze skórki i wrzucić do naczynia. Posłodzić syropem miętowym. Dorzucić listki melisy i mięty. Zmiksować.
Dodać miętę i kilka plasterków ogórka. Wrzucić lód i od razu podawać.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Jesienią 2025 roku w „Ewa gotuje” będzie dużo produktów, które...
Bardzo proste w przygotowaniu domowe pieczywo;-)
Kaszę podsmażyć w garnku na odrobinie masła, zalać wodą (dwa palce nad kaszą). Ugotow ...
Młode ziemniaki umyć, przekroić na pół. Ułożyć na blasze. Skropić oliwą. Oprószyć gru ...
Cukinie umyć, odciąć końce i bez obierania zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Jeżeli ...