Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Lemoniada imbirowa

Opis przygotowania

Z cytrusów wycisnąć sok. Przelać do dzbanka. Imbir obrać, zetrzeć na drobnej tarce i dorzucić do soku. Posłodzić ksylitolem. Wlać wodę, wymieszać, wrzucić miętę i plasterki owoców. Schłodzić w lodówce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 395
Ewa gotuje - odc. nr 395

W pierwszym po przerwie wakacyjnej odcinku Ewa zaprosi widzów do swej kuchni...

 

Podobne przepisy

Kawior po żydowsku

Jeden z najbardziej znanych przepisów kuchni Żydów galicyjskich.

Sos cytrynowy

Cytryny przeciąć wzdłuż na pół, położyć na patelni...

Shot cytrusowy

Wzmacnia odporność!

Talerz śródziemnomorski

Wariacja na temat caprese;-)

Wróć do listy przepisów