Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos miętowo-czosnkowy

Opis przygotowania

Do jogurtu dodać przeciśnięty czosnek i drobno posiekaną miętę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, po czym wymieszać. Podawać do warzyw.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Domowa przyprawa z lubczyku

Do rosołu, ale nie tylko...

Ceviche z pstrąga

Latynoska przystawka z zawojską rybą;-)

Pak choi z patelni

Kapusta chińska na ciepło;-)

Ziemniaczki w karmelu

Na słodko...

Wróć do listy przepisów