Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z serem i winogronami

Opis przygotowania

Oliwki odsączyć z zalewy, przełożyć do miski. Dodać ser pokrojony w kostkę, drobno posiekany czosnek, winogrona, migdały oraz pokrojony szczypior (pędy szalotki). Skropić oliwą i delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 179
Ewa gotuje - odc. nr 179

W tym odcinku Ewa zaprasza Nas na oliwkową ucztę. Przygotuje pyszne przekąski...

 

Podobne przepisy

Sałatka z pesto

Liście sałaty i radichio podrzeć, wrzucić do miski, dodać rukolę oraz wyczyszczoną i ...

Sałata z domowym winegretem

Na syropie klonowym;-)

Sałata lodowa błyskawiczna

Naprawdę szybko się ją robi!

Talarki z buraczków

Buraczki obrać, zawinąć w folię aluminiową i upiec w piekarniku (minimum godzina). Wy ...

Wróć do listy przepisów