Ciasto rozmrozić, rozwałkować, posmarować białkiem. Na części ułożyć rozmrożone połówki śliwek (by owoce nie zsuwały się, w cieście zrobić wgłębienia), pokroić na prostokąty.
Postępując podobnie ułożyć na cieście połówki moreli i kulki wycięte z brzoskwiń (potrzebny jest specjalny nóż). Piec 12-15 minut w temperaturze 200 st. C.
Udekorować cukrem pudrem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz sięgnie po mrożonki...
Rurki z Sycylii;-)
Słodzone bananem! Podane z sałatką owocową;-)
Masło (lub margarynę) utrzeć z cukrem, dodając stopniowo 6 żółtek. Następnie dodać sk ...
Kakao, wodę, cukier i masło zagotować i wystudzić. Dodać mąkę przesianą z proszkiem d ...