Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Kapuśniak na żeberkach wędzonych

Żeberka podzielić na mniejsze kawałki, włożyć do garnka, zalać zimną wodą, dorzucić włoszczyznę...

Żurek rybny

Zupa rybna nieco inaczej...

Vichysoisse

Ziemniaczany przysmak z francuskiego kurortu...

Zupa z brukwi

Warzywa pokroić w kostkę, wrzucić do garnka. Dodać mięso lub kości. Zalać wodą. Wrzuc ...

Wróć do listy przepisów