Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pianki jogurtowe

Opis przygotowania

Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Cienkim strumieniem wlać do jogurtu cały czas ubijając. Dodać sok malinowy. Jeszcze raz zmiksować i przelać do pucharków. Na wierzchu ułożyć owoce i schłodzić w lodówce. Udekorować listkami melisy.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 544
Ewa gotuje - odc. nr 544

Tym razem Ewa postanowiła przygotować zupę na zimno o nazwie okroszka....

 

Podobne przepisy

Kawowe ptasie mleczko

Mleko i śmietanę połączyć, zagotować na małym ogniu. Czekoladę rozpuścić (najlepiej w ...

Ciasto migdałowe

Białka oddzielić od żółtek i ubić ze szczyptą soli. Utrwalić cukrem...

Pucharki z galaretką i bezami

A zamiast bitej śmietany jogurt naturalny!

Wróć do listy przepisów