Wszystkie składniki dokładnie wymieszać (mikserem). Rozłożyć do foremek natłuszczonych oliwą i odstawić na 1 godzinę do wyrośnięcia (piekarnik, 25-30 st. C).
Do nakładania używać łyżki zamoczonej w wodzie. Po wyrośnięciu bułeczki posmarować wodą i włożyć do piekarnika nagrzanego do 220 st. C na 20-25 minut.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem gośćmi Ewy Wachowicz będą: Maja Konarska i jej brat, Mieszko....
Sery ułożyć na folii aluminiowej (każdy na oddzielnym kawałku), uformować „kosz ...
Jajka wybić do miski. Roztrzepać, przyprawić solą i pieprzem, dodać mleko. Lekko ubić ...
Limonkę pokroić na „ósemki”. Rozgnieść z cukrem. Dodać świeżą miętę. Zala ...
Na occie winnym!