Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kryzysowy placek po węgiersku

Opis przygotowania

Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać posiekane cebulę i czosnek, zeszklić. Dosypać paprykę w proszku, lekko przesmażyć. Rozprowadzić kwaśną śmietaną.

Placek wyłożyć na talerz, na połowę dać gulasz i złożyć.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 52
Ewa gotuje - odc. nr 52

Taka kuchnia, jakie czasy… Ponieważ skończył się karnawał, mamy post,...

 

Podobne przepisy

Karkówka po flisacku

Karkówkę natrzeć czosnkiem przeciśniętym przez praskę...

Boczek w piwie

Wieprzowina w sosie na bazie złocistego trunku;-)

Kiczeri - hinduski detoks

Potrawka z fasoli mung i ryżu;-)

Kurczak na bogato

Jeść po krakowsku znaczy tyle, co smacznie i do syta!

Wróć do listy przepisów