/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Chłodnik na botwince

Botwinkę dokładnie umyć. Łodyżki z liśćmi posiekać w drobne paski, podobnie zrobić z ...

Flaczki z boczniaków

Barowy klasyk - w moim wydaniu zamiast flaków są boczniaki!

Solianka

Tradycyjna zupa z Ukrainy;-)

Orientalny krem z soczewicy

Soczewicę przepłukać na sicie pod bieżącą wodą, przełożyć do garnka, zalać gorącym wywarem...

Wróć do listy przepisów