Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Kremowa zupa z dyni i marchewki

Z mleczkiem kokosowym;-)

Ogórkowa na małosolnych

Cebulę pokroić w drobną kostkę. Zeszklić w garnku na maśle...

Zupa z fasoli i suszonych śliwek

Innymi słowy wariacja nt. fasoli ze śliwkami...

Żurek na pieczonej kiełbasie

Tradycyjna zupa na Wielkanoc!

Wróć do listy przepisów