Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Kremowa zupa z dyni i marchewki

Z mleczkiem kokosowym;-)

Orientalny krem z zielonego groszku

A do tego prażona cebulka;-)

Solianka

Tradycyjna zupa z Ukrainy;-)

Krem z cukinii z bryndzą

Cukinie umyć i pokroić w grubą kostkę...

Wróć do listy przepisów