Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiszka na szybko

Opis przygotowania

Kaszankę naciąć wzdłuż, w nacięcie włożyć drobno pokrojoną cebulę i czosnek. Szczelnie zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu.

Następnie rozwinąć i udekorować pokrojonym ogórkiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Kurza pierś na patyku

Można bezkarnie jeść rękoma;-)

Pesto z pokrzywy, rukoli i pietruszki

Znakomite smarowidło do pieczywa, jak też sos do makaronu;-)

Bułeczki

Domowe pieczywo;-)

Chleb z garnka

Na mące orkiszowej!

Wróć do listy przepisów