/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Marchewkowa na ostro

W garnku rozgrzać oliwę. Wrzucić marchewkę...

Zupa z kaszą jaglaną

Cebulę pokroić w piórka, czosnek posiekać...

Krem z gruszki i pietruszki

Pietruszkę obrać, pokroić w plastry i przesmażyć w garnku...

Chiński rosół z jajem

Do gorącego rosołu zetrzeć trochę imbiru...

Wróć do listy przepisów