Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Dip z mango

Opis przygotowania

1/2 mango pokroić w kostkę, ½ odłożyć. ½ ogórka obrać, pokroić, dodać do mango skrojonego w kostkę. Dorzucić posiekaną papryczkę. Dolać sok i oliwę.

Zmiksować na gładki przecier, doprawić solą. Odłożone połówki mango i ogórka pokroić w kostkę, dodać do sosu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 40
Ewa gotuje - odc. nr 40

Z okazji Mikołajek Ewa Wachowicz przyrządzi rybę w panierce sezamowej -...

 

Podobne przepisy

Ciasto czekoladowo-majonezowe

Deser wybrany przez Artura Jędrzejczyka.

Dip orzechowy

Sos sojowy połączyć z sokiem z limonki i sokiem jabłkowym, posłodzić. Dodać chili (pa ...

Kiszone liście winogron

Idealne do gołąbków lub... sałatek!

Jaja sadzone

Na teflonowej patelni rozgrzać masło. Ułożyć własnoręcznie przygotowane foremki, wybić jajka...

Wróć do listy przepisów