Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka z kiszoną kapustą

Opis przygotowania

Do foremek aluminiowych nałożyć połowę kiszonej kapusty (wcześniej drobno posiekać). Na kapuście ułożyć kaszankę i przykryć resztą kapusty. Posypać prażoną cebulą. Zawinąć w folię aluminiową i upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 220
Ewa gotuje - odc. nr 220

Po wakacyjnej przerwie Ewa zaprasza na premierowe odcinki. Tym razem pokaże,...

 

Podobne przepisy

Wołowina z sosem grzybowym

Solidna sztuka mięsa w otoczeniu prawdziwków;-)

Wegański bigos na włoskiej

Schroniskowy klasyk w wersji bezmięsnej;-)

Curry z kurczakiem

Klasyk kuchni indyjskiej!

Łosoś z grilla

Rybka lubi na ruszt!

Wróć do listy przepisów