/ Przepisy / Ziemniaczki z... fasoli

Opis przygotowania

Czekoladę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Gorącą fasolę zmiksować, wsypać czekoladę i cukier. Wymieszać z kakao i migdałami (lekko uprażone, następnie drobno posiekane). Utoczyć kulki. Połowę obtoczyć w kakao, drugą część w siekanych migdałach.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 155
Ewa gotuje - odc. nr 155

Tym razem lekki krem z zielonego groszku i tortilla z resztek świątecznych...

 

Podobne przepisy

Pucharki z galaretką i bezami

A zamiast bitej śmietany jogurt naturalny!

Mus czekoladowy z mango

Mała rzecz a cieszy!

Banany grillowane

Banany ułożyć na ruszcie, opiec z obu stron (skórka powinna sczernieć). Zdjąć z ruszt ...

Gruszki w czerwonym winie

Cukier zalać w garnku winem i postawić na ogniu. Dodać przyprawy. Powoli odparować po ...

Wróć do listy przepisów