/ Przepisy / Brzoskwiniowe serniczki

Opis przygotowania

Herbatniki pokruszyć, dodać roztopione masło, wymieszać. Masę herbatnikową nałożyć do pierścienia, ubić.

Dodać serek homogenizowany (musi być „zwarty”), wymieszany z drobno pokrojonymi brzoskwiniami i cukrem waniliowym. Posypać tartą czekoladą. Zdjąć pierścień.

Czynności powtarzać aż do wyczerpania składników.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 79
Ewa gotuje - odc. nr 79

Odcinek „młodzieżowy”. Rozpoczynamy program przy wózku z hot-dogami…,...

 

Podobne przepisy

Deser bezowo-kokosowy

Białka ubić na sztywno, dodając cukier. Pod koniec dorzucić wiórki kokosowe. Pie ...

Biszkopt z dżemem z cukinii

Białka oddzielić od żółtek. Do białek dodać szczyptę soli...

Babka drożdżowa z masą mascarpone

Z myślą o świętach!

Sernik na jogurcie

Żółtka oddzielić od białek. Białka ubić na sztywno (można dać szczyptę soli) i utrwal ...

Wróć do listy przepisów