Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta z makreli

Opis przygotowania

Cebulę obrać, zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem. Dorzucić makrelę (pozbawioną skóry i ości), dodać musztardę i majonez. Zmiksować na gładką masę.

Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Wrapy do szkoły

Zamiast klasycznych kanapek...

Ryż po zanzibarsku

Na mleczku kokosowym!

Bukiet warzyw

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu od ...

Cebula z piekarnika

Wpuść chłopa do kuchni to cebulę przypali!

Wróć do listy przepisów