
Jajka ugotować, obrać, przekroić na pół. Żółtka wyjąć, przetrzeć przez sito razem z twarogiem (lub serem almette). Dodać musztardę, sosy tabasco i worcester, sól i pieprz. Wymieszać.
Pastę nałożyć do wydrążonych białek - przy pomocy cukierniczego rękawa, dość finezyjnie.
Dekorować marynowanymi ogórkami, papryką i natką pietruszki.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Kolejny odcinek magazynu kulinarnego "Ewa gotuje" rozpocznie się w…...
Masło zbrązowić na patelni. W maśle przesmażyć ryż. Jak się zeszkli, przełożyć do gar ...
Mąkę wysypać na stolnicę, zrobić dołeczek, wybić jajko, dodać sól i proszek do piecze ...
Na płatkach owsianych;-)
Królika i golonkę gotować do miękkości wraz z warzywami i suszonymi grzybami (przypra ...