Jajka ugotować, obrać, przekroić na pół. Żółtka wyjąć, przetrzeć przez sito razem z twarogiem (lub serem almette). Dodać musztardę, sosy tabasco i worcester, sól i pieprz. Wymieszać.
Pastę nałożyć do wydrążonych białek - przy pomocy cukierniczego rękawa, dość finezyjnie.
Dekorować marynowanymi ogórkami, papryką i natką pietruszki.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Kolejny odcinek magazynu kulinarnego "Ewa gotuje" rozpocznie się w…...
Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo...
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na patelni na maśle. Dorzucić drobno pokrojony czos ...
Orzechy laskowe uprażyć w piekarniku i obrać ze skórki...
Kaszę dokładnie opłukać na sicie i odsączyć. W garnku rozgrzać łyżkę oliwy i wsypać k ...