/ Przepisy / Wegańskie ciasto czekoladowe z truskawkami

Opis przygotowania

Suche składniki przesiać do miski. Dodać składniki mokre, wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem, ułożyć owoce. Piec przez 30-35 minut w temp. 180 st. C (z termoobiegiem).

Po wystudzeniu udekorować cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 364
Ewa gotuje - odc. nr 364

W kolejnym odcinku Ewa zaprosi na potrawy regionalne w nowoczesnym wydaniu....

 

Podobne przepisy

Baba wielkanocna

Masło utrzeć z 25 dag cukru, dodać żółtka i cukier waniliowy. Mąkę połączyć z proszki ...

Gruszki pod kruszonką owsianą

Crumble z płatkami!

Ciasto kruche z masą śliwkową

Przygotowanie ciasta zacząć od zrobienia masy śliwkowej...

Szarlotka w słoiczku

Jabłka umyć i pokroić w kostkę. Na patelni roztopić cukier...

Wróć do listy przepisów