ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 419

OPIS ODCINKA

Młody szpinak jest znakomitym składnikiem wiosennych sałatek, ale równie dobrze można zrobić na nim zupę. I właśnie od tej potrawy rozpocznie się następny odcinek „Ewa gotuje“. Danie główne będzie na słodko, bowiem na talerzu zagoszczą drożdżowe racuchy z konfiturą i sosem malinowym. A po obiedzie Ewa pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser na zimno – o smaku migdałów.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Zupa szpinakowa z fetą

Smaczny krem w wersji wege;-)

Racuchy drożdżowe

Drugie danie na słodko!

Sos malinowy

Super dodatek do deserów;-)

Blamanż migdałowy

Ponoć zajadał się nim Józef Piłsudski...

Wróć do listy odcinków