Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Mizeria

Opis przygotowania

Ogórki obrać i poszatkować. Oprószyć solą. Odstawić. Gdy puszczą sok, odcisnąć. Cebulę pokroić w kostkę lub półplasterki, wymieszać z ogórkami. Dolać ocet winny. Doprawić do smaku pieprzem. Dorzucić posiekany koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 188
Ewa gotuje - odc. nr 188

Na polskich targowiskach coraz częściej pojawiają się nowalijki. Ewa postanawia...

 

Podobne przepisy

Papryki z ryżem i brokułem

Doprawione szafranem!

Krem z pieczonych buraków

Buraki owinąć folią (każde warzywo oddzielnie) i wstawić do piekarnika...

Sałatka Olivier

Nasza jarzynówka na rosyjską nutę...

Zupa kalafiorowa z mascarpone

Najlepsza jest z młodych warzyw!

Wróć do listy przepisów