Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Camembert z orzechami i żurawiną

Opis przygotowania

Sery ułożyć na folii aluminiowej (każdy na oddzielnym kawałku), uformować „koszyczki”. Camemberty posypać lekko przesiekanymi orzechami, zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 st. C (10-12 minut).

Podawać z żurawiną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 50
Ewa gotuje - odc. nr 50

Motywem przewodnim tego programu będzie Święto Zakochanych - Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Sos tatarski po wiedeńsku

Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.

Focaccia z oliwkami

Drożdże posłodzić, zalać ciepłą wodą, wymieszać i odstawić. Mąkę przesiać...

Napój z imbirem i kurkumą

Wzmacnia odporność organizmu!

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Wróć do listy przepisów