/ Przepisy / Hiszpan w szkle

Opis przygotowania

Do pucharków pokruszyć bezy. Na bezy dać śmietanę, ubitą z cukrem waniliowym. Na bitą śmietanę pokrojone truskawki. Następnie znowu pokruszone bezy i bitą śmietanę. Udekorować truskawkami i tartą czekoladą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 218
Ewa gotuje - odc. nr 218

Ostatnio w naszych mediach sporo było hałasu w związku z wędzeniem wędlin....

 

Podobne przepisy

Ucierane z porzeczkami

Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na gładką masę...

Placek z pianą orzechową

W stylu mazurka;-)

Ciasto z jabłkami i kakao

Na oleju rzepakowym...

Ciasto drożdżowe

Można je podpiec na ruszcie.. A co!

Wróć do listy przepisów