Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Hiszpan w szkle

Opis przygotowania

Do pucharków pokruszyć bezy. Na bezy dać śmietanę, ubitą z cukrem waniliowym. Na bitą śmietanę pokrojone truskawki. Następnie znowu pokruszone bezy i bitą śmietanę. Udekorować truskawkami i tartą czekoladą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 218
Ewa gotuje - odc. nr 218

Ostatnio w naszych mediach sporo było hałasu w związku z wędzeniem wędlin....

 

Podobne przepisy

Makowiec z jabłkiem, gruszką i herbatnikami

Zaskakujące ciasto pełne maku...

Tarta z kremem różanym

Z truskawkami pod glazurą;-)

Szarlotka bez jajek

Jabłka umyć i osuszyć. Razem ze skórką zetrzeć na tarce o dość dużych oczkach, lekko ...

Ananas w miodzie i winie

Z wina i płynnego miodu przygotować marynatę. Ananasa obrać, środek wyciąć, miąższ po ...

Wróć do listy przepisów