/ Przepisy / Kryzysowy placek po węgiersku

Opis przygotowania

Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać posiekane cebulę i czosnek, zeszklić. Dosypać paprykę w proszku, lekko przesmażyć. Rozprowadzić kwaśną śmietaną.

Placek wyłożyć na talerz, na połowę dać gulasz i złożyć.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 52
Ewa gotuje - odc. nr 52

Taka kuchnia, jakie czasy… Ponieważ skończył się karnawał, mamy post,...

 

Podobne przepisy

Kurczak faszerowany wątróbką

Wątróbkę umyć i oczyścić, następnie drobno posiekać...

Zapiekanka po irlandzku

Pokrojoną cebulę zeszklić na mocno rozgrzanym maśle. Dorzucić...

Łosoś na szpinaku z ogórkiem i pomelo

Kwasy omega-3 i witaminy...

Filet z indyka i karkówka z rusztu

W marynacie jogurtowej i winnej...

Wróć do listy przepisów