/ Przepisy / Pasta z pistacji

Opis przygotowania

Pistacje zblanszować i pozbawić skórki. Przełożyć do robota. Wlać olej. Posolić. Wsypać cukier waniliowy i zmiksować.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 510
Ewa gotuje - odc. nr 510

Przed nami długi majowy weekend – pora rozpocząć sezon grillowy....

 

Podobne przepisy

Babka cud

Masło utrzeć z cukrem. Żółtka oddzielić od białek, stopniowo wmieszać do utartego mas ...

Ciasto cytrynowe z cukinią

Placek z warzywem i lukrem z limoncello...

Ciasteczka 3-kolorowe

Z podanych składników zagnieść ciasto. Podzielić na 3 części. Pierwszą zostawić. Do d ...

Ciasto kruche z orzechami laskowymi

Z polewą czekoladową;-)

Wróć do listy przepisów