Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Gruszki w miodzie

Opis przygotowania

Gruszki przekroić na pół, wyciąć gniazda nasienne. Owoce umieścić w słoikach, zalać miodem, uzupełnić przegotowaną i wystudzoną wodą. Zakręcić i odstawić w ciemne miejsce na kilka dni.

Kiszone gruszki można dodawać do sałatek, mięs czy deserów.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 434
Ewa gotuje - odc. nr 434

Tym razem Ewa pokaże jak przyrządzić znakomity krem z pieczonej dyni i...

 

Podobne przepisy

Sos cytrynowy

Cytryny przeciąć wzdłuż na pół, położyć na patelni...

Pasty kanapkowe

Do miksera wrzucić rozdrobnione mięso z indyka, dodać musztardę, majonez, ser i czosn ...

Ryż po zanzibarsku

Na mleczku kokosowym!

Pasztet drobiowy z herbatnikami

Przysmak dla miłośników wątróbki;-)

Wróć do listy przepisów