Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Syrop z miodu i czosnku

Opis przygotowania

Ząbki czosnku pokroić w plastry, umieścić w słoiku i zalać miodem. Zakręcić i włożyć do lodówki na tydzień.

Jeść codziennie na czczo – po jednej łyżeczce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 408
Ewa gotuje - odc. nr 408

Gdy za oknem robi się coraz chłodniej, chętnie sięgamy po receptury na...

 

Podobne przepisy

Domowa mieszanka przypraw

Receptura autorska;-)

Kurczak tikka masala

Stworzony w... Szkocji klasyk kuchni indyjskiej

Mazurek serowy

Mąkę przesiać na stolnicę, dodając proszek do pieczenia i kakao...

Chleb owsiany

Ciepłą wodę wlać do miski, wsypać płatki, sól i cukier. Wkruszyć drożdże i odstawić n ...

Wróć do listy przepisów