/ Przepisy / Syrop z miodu i czosnku

Opis przygotowania

Ząbki czosnku pokroić w plastry, umieścić w słoiku i zalać miodem. Zakręcić i włożyć do lodówki na tydzień.

Jeść codziennie na czczo – po jednej łyżeczce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 408
Ewa gotuje - odc. nr 408

Gdy za oknem robi się coraz chłodniej, chętnie sięgamy po receptury na...

 

Podobne przepisy

Szynka glazurowana w sherry

Z chutneyem ananasowym;-)

Pave

Brazylijska wariacja na temat tiramisu;-)

Herbata na zimę

Na patelni podgrzać 2 łyżki cukru, dodać świeżo startą skórkę z cytryny, skarmelizowa ...

Biała kiełbasa z piekarnika

Z cebulą i jabłkami;-)

Wróć do listy przepisów