Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kryzysowy placek po węgiersku

Opis przygotowania

Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać posiekane cebulę i czosnek, zeszklić. Dosypać paprykę w proszku, lekko przesmażyć. Rozprowadzić kwaśną śmietaną.

Placek wyłożyć na talerz, na połowę dać gulasz i złożyć.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 52
Ewa gotuje - odc. nr 52

Taka kuchnia, jakie czasy… Ponieważ skończył się karnawał, mamy post,...

 

Podobne przepisy

Indyk na zielonej łące

Z szynką, makaronem i sosem...

Eskalopki w sosie miodowo-musztardowym

Z colesławem z czerwonej kapusty!

Udka kurczaka w sosie piwnym

Z kaszą i kapustą kiszoną;-)

Karp na zielono

Ryba w warzywnym sosie!

Wróć do listy przepisów