Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kryzysowy placek po węgiersku

Opis przygotowania

Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć. Dodać posiekane cebulę i czosnek, zeszklić. Dosypać paprykę w proszku, lekko przesmażyć. Rozprowadzić kwaśną śmietaną.

Placek wyłożyć na talerz, na połowę dać gulasz i złożyć.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 52
Ewa gotuje - odc. nr 52

Taka kuchnia, jakie czasy… Ponieważ skończył się karnawał, mamy post,...

 

Podobne przepisy

Paprykarz z karpia

Domowa wersja kultowej konserwy rybnej!

Roladki z karpia z farszem grzybowym

Wigilijna ryba nieco inaczej...

Kotlety indycze w fistaszkach

Indyk w orzechowej panierce;-)

Pizza Margherita

Drożdże rozpuścić w wodzie, dodać cukier. Na stolnicy usypać kopczyk z przesianej mąk ...

Wróć do listy przepisów