Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasteczka z płatkami owsianymi

Opis przygotowania

Składniki wyrobić w robocie. Przełożyć na stolnicę, podsypać mąką i uformować wałek. Włożyć do woreczka i schłodzić w lodówce.

Ciasto przełożyć do silikonowych foremek, urywając kawałek po kawałku. Upiec w piekarniku - 150 st. C, 20 minut.

Po upieczeniu ciasteczka można dowolnie dekorować lub sklejać ze sobą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 186
Ewa gotuje - odc. nr 186

Majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. W związku z tym Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Brownie bezglutenowe

Czekoladowe, bezglutenowe;-) Kakao, banan i awokado...

Lemoniada cytrusowa

Na syropie miętowym...

Blamanż migdałowy

Ponoć zajadał się nim Józef Piłsudski...

Pascha

Daktyle i figi drobno pokroić. Dodać rodzynki i zalać alkoholem...

Wróć do listy przepisów