Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Warzywa w mleczku kokosowym

Opis przygotowania

Czosnek pokroić na plasterki, podsmażyć na oliwie (nie wolno przypalić). Dodać warzywa, wymieszać i lekko przesmażyć. Zalać mleczkiem kokosowym, przyprawić solą i pieprzem. Poddusić.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 178
Ewa gotuje - odc. nr 178

Po zimowej przerwie Ewa ponownie zaprasza do swoje kuchni! W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Szybki chlebek bez glutenu

Na białkach i siemieniu lnianym!

Wędzone ryby

Pstrąg i halibut!

Bliny

Jajka wybić do dużej miski i roztrzepać. Dodać sól i cukier, wymieszać. Gdy się rozpu ...

Sos BBQ

Na rozgrzanym oleju zeszklić bardzo drobno posiekaną cebulę...

Wróć do listy przepisów