Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos remoulade

Opis przygotowania

Jajko, sok z cytryny, musztardę, pieprz, cebulę i śmietanę zmiksować. Stopniowo wlać olej. Dodać pietruszkę i drobno pokrojone ogórki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 99
Ewa gotuje - odc. nr 99

Im cieplej za oknem, tym chętniej jemy na świeżym powietrzu – długi...

 

Podobne przepisy

Kanapka z polędwiczką

Mięso przełożyć do zamykanego naczynia...

Papryka z rozmarynem

Doskonała na start!

Tatar z łososia

Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wy ...

Ciasto pierogowe z blachy

Przekąska zero waste!

Wróć do listy przepisów