Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos jogurtowy z czosnkiem i miętą

Opis przygotowania

Do jogurtu dodać majonez, czosnek przeciśnięty przez praskę i świeżą miętę. Posolić i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Kawior po żydowsku

Jeden z najbardziej znanych przepisów kuchni Żydów galicyjskich.

Zapiekanki na bagietce

Z pieczarkami i sosem holenderskim;-)

Jajo w gniazdku z łososiem

Dekonstrukcja jajka po benedyktyńsku...

Pietruszka kiszona

Razem z natką!

Wróć do listy przepisów