Szpinak umyć i osuszyć. Rozrzucić na dużym, płaskim talerzu. Dodać przekrojone na pół truskawki. Pokruszyć ser. Posypać posiekanymi orzechami (wcześniej warto je uprażyć). Skropić octem balsamicznym – wymieszanym z miodem lub syropem z agawy.
Można przyprawić świeżo zmielonym, kolorowym pieprzem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Można odnieść wrażenie, że grillowanie stało się naszą „dyscypliną...
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Obrać, pokroić w talarki, posolić i połączyć ze śmie ...
Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wy ...
Kaszę dokładnie opłukać na sicie i odsączyć. W garnku rozgrzać łyżkę oliwy i wsypać k ...
Mrożone truskawki wrzucić do miksera...