Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos miętowo-czosnkowy

Opis przygotowania

Do jogurtu dodać przeciśnięty czosnek i drobno posiekaną miętę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, po czym wymieszać. Podawać do warzyw.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Surówka z młodej kapusty

Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Doprawić cukrem. D ...

Bukiet warzyw

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu od ...

Pasztet z królika i golonki

Królika i golonkę gotować do miękkości wraz z warzywami i suszonymi grzybami (przypra ...

Konfitura z cebuli

Dodatek do knedli, pierogów lub pieczeni...

Wróć do listy przepisów