Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pesto z czosnku niedźwiedziego

Opis przygotowania

Czosnek niedźwiedzi pokroić i wrzucić do miksera. Dodać orzechy laskowe. Posolić, wlać olej i zmiksować. Przełożyć do słoiczka. Jeśli chcemy przechowywać dłużej, to na wierzch warto wlać trochę oleju.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 453
Ewa gotuje - odc. nr 453

Wiosna w pełni, warzywa i owoce są coraz smaczniejsze, warto więc aby w...

 

Podobne przepisy

Domowy przecier z pomdorów

Świetna baza do pomidorówki lub sosu do spaghetti...

Omlet cesarski

Żółtka utrzeć z cukrem, wmieszać mąkę, dolać mleko i mieszać, aż powstanie jednolita ...

Grzyby w cieście naleśnikowym

Nietypowe kapelusze;-)

Oliwki z anchois

Oliwki przełożyć do miseczki, dodać cebulę pokrojoną w piórka...

Wróć do listy przepisów