Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasto pierogowe z blachy

Opis przygotowania

Ciasto rozwałkować i pokroić na kawałki. Upiec na blasze.

Podawać z pesto z czosnku niedźwiedziego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 453
Ewa gotuje - odc. nr 453

Wiosna w pełni, warzywa i owoce są coraz smaczniejsze, warto więc aby w...

 

Podobne przepisy

Hummus

Dla wegan, wegetarian i... sportowców;-)

Domowe wędzonki

Boczuś, szyneczka i karkóweczka...

Pasztet z pistacjami

Bardzo delikatny i... orzechowy!

Śliwki w boczku

Śliwki wypestkować, nie docinając do końca. W miejsce pestek...

Wróć do listy przepisów