Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Choripan

Opis przygotowania

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo opiec w piekarniku (jeśli jest prosto z piekarni nie trzeba tego robić). Każdą bagietkę rozciąć wzdłuż, nie przecinając jednak na dwie części. Posmarować chimichurri (składniki wystarczy wymieszać), włożyć kiełbasę, ponownie posmarować chimichurri i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 305
Ewa gotuje - odc. nr 305

Choć nasz kraj leży daleko od Argentyny, to z jej mieszkańcami mamy wiele...

 

Podobne przepisy

Konfitura z cebuli

Dodatek do knedli, pierogów lub pieczeni...

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Konfitura z żurawiny

Znakomity dodatek do mięs i serów...

Pasta z karpia

Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem...

Wróć do listy przepisów