
Makaron ugotować al dente. Odcedzić. Kurzą pierś umyć, osuszyć, pokroić w niewielką kostkę, posypać solą i pieprzem oraz curry i odstawić na 30 minut. Następnie usmażyć na rozgrzanym oleju. Odstawić, by mięso wystygło.
Ananasa pokroić w kostkę, wymieszać z wystudzonym makaronem i mięsem. Dodać sok z ananasa (zalewa z puszki), sos sojowy i majonez. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Schłodzić.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem zapraszam na kuchnię fusion – mówi Ewa Wachowicz. –...
Marchewkę utrzeć na drobnej tarce, dodać sok z cytryny i winne jabłko - też starte na ...
Marchewki obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Obrany imbir też zetrzeć - ale ...
Błyskawiczna!
Na ruszcie opiec kawałki różnokolorowej papryki...