Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałata z sosem jogurtowym

Opis przygotowania

Do dużej miski wrzucić poszarpaną sałatę oraz pokrojone w plastry rzodkiewki, pomidory i ogórki.

Jogurt przyprawić solą, pieprzem, suszoną natką pietruszki i oregano. Wymieszać. Przed podaniem przelać na sałatę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 248
Ewa gotuje - odc. nr 248

Ostatni przed wakacjami odcinek „Ewa gotuje” upłynie pod znakiem...

 

Podobne przepisy

Wege kapuśniak

Klasyk, ale bez mięsa...

Zupa szpinakowa

Z jajkiem poszetowym...

Konfitura z cebuli

Dodatek do knedli, pierogów lub pieczeni...

Paella po zawojsku

Z kurczakiem i królikiem...

Wróć do listy przepisów