Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pesto z natki marchewki

Opis przygotowania

Z natki oderwać listki (łodyżki są zbyt twarde).

Czosnek i orzechy wrzucić do robota, posolić i zmiksować.

Dorzucić listki z natki, wlać oliwę lub olej i ponownie zmiksować. Przełożyć do słoiczka, wlac trochę oliwy, zamknąć i wstawić do lodówki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 433
Ewa gotuje - odc. nr 433

Nic tak nie cieszy, jak warzywa z własnej uprawy. Zwłaszcza, gdy mogą wylądować...

 

Podobne przepisy

Krem z zielonego groszku

Do zrobienia w kilkanaście minut!

Naleśnikowy twist z jarzyną

Mocno zakręcona zapiekanka...

Cebula w occie jabłkowym

Słodka i kwaśna!

Krem z dyni i papryki

Dynię przekroić na pół, wydrążyć, pokroić na ósemki. Ułożyć na blasze...

Wróć do listy przepisów