Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Mizeria

Opis przygotowania

Ogórki obrać, pokroić na plastry, posolić i odstawić. Jak puszczą sok, odcisnąć z nadmiaru wody. Dodać śmietanę i koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 21
Ewa gotuje - odc. nr 21

Ponieważ w maju drugoklasiści przystępują do I Komunii Świętej, a w polskich...

 

Podobne przepisy

Bułeczki sodowe, czyli proziaki

Bardzo proste w przygotowaniu domowe pieczywo;-)

Pasztet w słoiku

Na mięsie z bulionu...

Omlet francuski

Jajka wybić do miski. Roztrzepać, przyprawić solą i pieprzem, dodać mleko. Lekko ubić ...

Smoothie

Mrożone truskawki wrzucić do miksera...

Wróć do listy przepisów