Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta z karpia

Opis przygotowania

Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem. Dorzucić kawałki karpia (bez skóry i ości), dodać musztardę i majonez. Zmiksować na gładką masę. Przyprawić pieprzem. Dodać posiekany koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 222
Ewa gotuje - odc. nr 222

Tym razem Ewa zaprasza na wędzonego karpia! Na deser ciasto z bezą i p...

 

Podobne przepisy

Karp w panierce migdałowej

Na sosie żurawinowym...

Roladki z pstrąga

Inspirowane... roladą śląską!

Kanapka surfera

Hot-dog z... rybą;-)

Dorsz po norwesku z sosem jajecznym

Podany z purée ziemniaczanym i kalafiorem romanesco...

Wróć do listy przepisów