Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos malinowy

Opis przygotowania

Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować. Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 419
Ewa gotuje - odc. nr 419

Młody szpinak jest znakomitym składnikiem wiosennych sałatek, ale równie...

 

Podobne przepisy

Tartaletki z kremem pomarańczowym

Z kremem pomarańczowym!

Tarta rustykalna

Z gruszkami!

Ciasteczka z wróżbą

Mąkę przesiać na stolnicę. Dodać cukier puder...

Ciasteczka orzeszki

Wypiekane w specjalnej, metalowej formie...

Wróć do listy przepisów