Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Fondue czekoladowe

Opis przygotowania

Śmietanę podgrzać w rondlu. Gdy zacznie się gotować, zdjąć z kuchenki i wkruszyć czekoladę.

Mieszać, aż się rozpuści. Przelać do naczynia do fondue.

Podawać z ulubionymi dodatkami (owoce, ciasteczka etc.).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 183
Ewa gotuje - odc. nr 183

Odcinek dla amatorów serów. Ewa przygotuje fondue z trzech rodzajów sera,...

 

Podobne przepisy

Małdrzyki krakowskie

Znane od wieków smażone placuszki z twarogu;-)

Szarlotka na złotej renecie

Po prostu pyszny jabłecznik! W barwach narodowych;-)

Migdałowa śnieżynka

Do miski wsypać zmielone migdały. Dodać mąkę...

Kandyzowana skórka cytrynowa

Świetny dodatek do wypieków!

Wróć do listy przepisów