Mąkę wysypać na stolnicę. Dodać cukier trzcinowy oraz olej kokosowy. Wsypać drobno zmieloną kawę. Posiekać nożem. Następnie zagnieść ciasto. Ulepić kulę, włożyć do woreczka i schłodzić w zamrażarce przez co najmniej ½ godziny.
Owoce wsypać do miski. Wlać alkohol, wymieszać i przełożyć do kokilek. Na wierzchu ułożyć kruszonkę (zetrzeć na tarce lub posiekać nożem).
Piec przez 30 minut w temp. 180 st. C (mniej więcej w połowie włączyć funkcję grillowania). Po upieczeniu od razu podawać.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Wiele osób uważa, że polska kuchnia jest niezdrowa, przepisy mało wyszukane...
Mleko, cukier, kakao i masło przełożyć do garnka. Zagotować. Wsypać kaszę mannę. Podg ...
Do garnka wlać wodę, dodać masło, roztopić. Posłodzić, dodać kakao. Podgrzewać 5-7 mi ...
Żelatynę rozpuścić we wrzątku. Jogurt wymieszać z cukrem pudrem. Dodać miąższ z laski wanilii...
Herbatniki wrzucić do miksera i zmiksować...