Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Arbuzolada

Opis przygotowania

Miąższ arbuza pokroić na kawałki i usunąć pestki. Przełożyć do szklanego naczynia z kurkiem. Wlać sok z cytryny i posłodzić. Dodać wodę i zmiksować. Wrzucić kostki lodu, w razie potrzeby uzupełnić wodą. Na wierzch dać listki mięty i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 455
Ewa gotuje - odc. nr 455

Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz zaprosi widzów Polsatu na premierowe...

 

Podobne przepisy

Czekoladowy mus z awokado i banana

Po ciężkim dniu w pracy...

Mus czekoladowy z mango

Mała rzecz a cieszy!

Ciasteczka z marchewki

Marchew obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Na stolnicę przesiać mąkę z pros ...

Tort hiszpański

Z cukru odsypać 1/4, resztę wsypać do garnka, zalać wodą, postawić na ogniu, aż się r ...

Wróć do listy przepisów