Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Grillowane sakiewki z kurczakiem

Opis przygotowania

Piersi z kurczaka, paprykę i pieczarki pokroić w kostkę. Mięso przyprawić curry, kminem rzymskim, solą i pieprzem. Wymieszać. Wszystko ułożyć na folii aluminiowej, zawinąć - tak, by powstała sakiewka.

Grillować przez 30-40 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Jagnięcina i karkówka z grilla

Solidna porcja mięsiwa...

Schab pieczony z jabłkami

Wieprzowina z sosem na bazie cydru;-)

Placuszki z indyka

Pierś pokroić w drobną kostkę. Przełożyć do miski...

Draniki

Białoruskie placki ziemniaczane...

Wróć do listy przepisów